EMULAB Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The new forum is online, hope you enjoy it!

Pages: 1 [2] 3 4   Go Down

Author Topic: Scanning does not start  (Read 10647 times)

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 96
  • Offline Offline
  • Posts: 2935
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 53.0.2785.116 Chrome 53.0.2785.116
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #20 on: 28 September 2016, 20:32 »

MAMEBase, did you update your OS and/or WINE, too?
Logged

MAMEBase

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 18
  • Operating System:
  • Mac OS X 10.12 Mac OS X 10.12
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #21 on: 28 September 2016, 20:38 »

Again, apologies, but I had updated my OS to 10.12...

I can see if I can get ahold of 0.177, and try that... In the meantime, and thoughts as to whether I should also update my Wine to 1.8.x? (I was waiting for the stable 1.9...)

I'm compiling a fresh 0.177, but I see Carbon beat me to it...

Carbon, I'm wondering if the Rebuilder works for you as well?
Logged

Carbon

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 44
  • Operating System:
  • Mac OS X 10.12 Mac OS X 10.12
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #22 on: 28 September 2016, 20:45 »

Sorry, I've never used the Rebuilder, so I don't really know how to use it.
« Last Edit: 28 September 2016, 20:45 by Carbon »
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 96
  • Offline Offline
  • Posts: 2935
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 53.0.2785.116 Chrome 53.0.2785.116
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #23 on: 28 September 2016, 20:45 »

The funny part is that between "building up hashes" (which does appear) and the "looking for unneeded" (which does not appear is not that much code...or code which changed lately.

What is in between is the check for system default paths...and if cmpro finds something unusual there it shows a messagebox (which blocks other stuff)...

maybe such a box is shown (or better not shown for you...or not visible) and waits for confirmation....


within the next days I might be able to build you some debug builds which allow some more testing
Logged

MAMEBase

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 18
  • Operating System:
  • Mac OS X 10.12 Mac OS X 10.12
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #24 on: 28 September 2016, 20:47 »

So my next question (albeit one that stems from my own limited experience with CMP) would be: Is there any sort of hidden log file that might help determine at what point the process(es) have stopped?
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 96
  • Offline Offline
  • Posts: 2935
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 53.0.2785.116 Chrome 53.0.2785.116
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #25 on: 28 September 2016, 20:52 »

that's what I can enable with some private builds....
Logged

MAMEBase

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 18
  • Operating System:
  • Mac OS X 10.12 Mac OS X 10.12
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #26 on: 28 September 2016, 20:57 »

I see... :)

Thank you for your consideration, and (amazingly) quick attention in this matter!  :D
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 96
  • Offline Offline
  • Posts: 2935
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 53.0.2785.116 Chrome 53.0.2785.116
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #27 on: 28 September 2016, 21:06 »

well...the latest (non-debug/logging build) is here
http://mamedev.emulab.it/clrmamepro/binaries/cmpro20160928.rar

(since I've updated rar/7z dlls recently, the latest ones are included, too).

I doubt that it will fix your problem...but please give it a try.
Logged

MAMEBase

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 18
  • Operating System:
  • Mac OS X 10.12 Mac OS X 10.12
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #28 on: 28 September 2016, 21:14 »

Sorry to say, same result... :(
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 96
  • Offline Offline
  • Posts: 2935
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 53.0.2785.116 Chrome 53.0.2785.116
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #29 on: 28 September 2016, 21:15 »

;-) I guessed so...

so I try to set something up in the next days...
Logged

MAMEBase

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 18
  • Operating System:
  • Mac OS X 10.12 Mac OS X 10.12
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #30 on: 28 September 2016, 21:18 »

No worries... In the meantime, if there are other variables that I may have neglected to mention, please let me know, and I'll try to respond promptly! ;)
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 96
  • Offline Offline
  • Posts: 2935
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 53.0.2785.116 Chrome 53.0.2785.116
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #31 on: 28 September 2016, 21:20 »

well, you could disable all check and fix options besides "missing"...and/or enable only "sets" + "missing"...

but generally..that's just a trial and error method...pure guessing
Logged

MAMEBase

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 18
  • Operating System:
  • Mac OS X 10.12 Mac OS X 10.12
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #32 on: 28 September 2016, 21:25 »

Same result... Hash Tables are created, and then... Nothing... :(

I'm considering updating WINE, just on general principals... :-\
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 96
  • Offline Offline
  • Posts: 2935
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 53.0.2785.116 Chrome 53.0.2785.116
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #33 on: 28 September 2016, 21:39 »

that build was broken anyway ;-)
just for completeness, the current build is here:
http://mamedev.emulab.it/clrmamepro/binaries/cmpro20160928a.rar
Logged

MAMEBase

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 18
  • Operating System:
  • Mac OS X 10.12 Mac OS X 10.12
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #34 on: 28 September 2016, 21:47 »

Well, that's odd... The 'Current Build' you linked doesn't seem to want to open at all... :-\
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 96
  • Offline Offline
  • Posts: 2935
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 53.0.2785.116 Chrome 53.0.2785.116
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #35 on: 28 September 2016, 21:56 »

the files from http://mamedev.emulab.it/clrmamepro/binaries/cmpro20160928a.rar work fine on my windows machine


and I quickly made this: http://mamedev.emulab.it/clrmamepro/binaries/cmpro_log.rar which will write cmpro.log when you hit scan....would be interesting to see what it holds afterwards (just very high level for now)
« Last Edit: 28 September 2016, 21:58 by Roman »
Logged

MAMEBase

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 18
  • Operating System:
  • Mac OS X 10.12 Mac OS X 10.12
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #36 on: 28 September 2016, 22:21 »

Well, the cmpro20160928 file opens, and runs (up to the scanning problem), but the cmpro20160928a file for reasons unknown fails to open at all under wine (now 1.8rc-4)

Shall I try cmpro_log with the working cmpro20160928? And to do so, do I simply place the file in the same folder as cmpro20160928?
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 96
  • Offline Offline
  • Posts: 2935
  • Operating System:
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #37 on: 28 September 2016, 22:39 »

the log file version has a different filename and can be started from the same folder...
it's weird that the 'a' version doesnt work for you since it only differs by one if statement.
if it doesnt open, you might want to double check the 7z and rar dlls....you should use the one from the 'a' version....


enough for today.....need sleep
Logged

MAMEBase

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 18
  • Operating System:
  • Mac OS X 10.12 Mac OS X 10.12
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #38 on: 28 September 2016, 22:44 »

Fair enough, I'll try the 7z and rar dlls, and let you know...

Do I need to do anything other than place cmpro_log.exe in the folder along with the application?

Sleep well, and thank you again for looking into this!
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 96
  • Offline Offline
  • Posts: 2935
  • Operating System:
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
    • View Profile
Re: Scanning does not start
« Reply #39 on: 29 September 2016, 04:01 »

no. simply run the log exe instead the normal one (it's a 32build by the way if that matters)
« Last Edit: 29 September 2016, 04:01 by Roman »
Logged
Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
 

Page created in 0.118 seconds with 21 queries.

anything
anything