EMULAB Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The new forum is online, hope you enjoy it!

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - 65Cobra427SC

Pages: [1]
1
clrmame Discussion / clrmamepro Crashes
« on: 20 January 2014, 21:32 »
Haven't used clrmamepro in a few years so I spent some time trying to figure this out but no luck. Although I'm using Windows 8.1, I don't think that's the problem. I installed the 64 bit version of clrmamepro 4.012a in Program Files and set it to run as Administrator. I created a dat file from the mame.exe file, set my rom and samples paths, and ran the scanner without any of the fix options checked. The scan runs and creates a Scan Results list, which is what I was looking for. But at the last second I get a Windows dialog box which says "clrmamepro has stopped working" which of course closes everything. When I restart clrmamepro I have to start over with creating a dat file.

I uninstalled the 64 bit version, and installed the 32 bit version in Program Files (x86) instead but it also required me to run as Administrator... "Most likely you installed clrmame in an UAC protected folder or cmpro's tempfolder is locked. Please check if 'run as administrator' solves the problem or cleanup the tempfolder manually." I changed the setting, and ran the program but it does the exact same thing as the 64 bit version. Tried searching about the tempfolder but everything I find refers to a clrmame.ini file, which doesn't exist in my installation folder.

I'm thinking of installing an older version to see what happens but could really use some help on what the problem is. Thanks.



Pages: [1]

Page created in 0.104 seconds with 20 queries.

anything