EMULAB Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The new forum is online, hope you enjoy it!

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Help running MAME on Taito Type X2  (Read 4064 times)

mad4Mame

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 95.0.4638.54 Chrome 95.0.4638.54
    • View Profile
Help running MAME on Taito Type X2
« on: 30 October 2021, 14:00 »

Hello everyone.

I'm struggling to run MAME smoothly on a Taito Type X2. The OS is a Windows XP Embedded SP2.
Till now i have test some versions.

0.181/0.200: run ok, but the roms filters are not keeping when i start it. The OS is set to janpanese language, and I read that can be some problem of parsing the ini files, on this version untill the 0.216 one.
0.217b: i've tried this because is the last version that has 32 bit exe, but is not even starting.

Do you guys as some experience on running mame on this version of OS?

Than you all in advance for the help!
Logged


AntoPISA

  • EMULAB Friend
  • Member
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 127
  • Operating System:
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Chrome 90.0.4430.210 Chrome 90.0.4430.210
    • View Profile
    • progetto-SNAPS.net
Re: Help running MAME on Taito Type X2
« Reply #1 on: 31 October 2021, 09:44 »

Try using the latest 32bit versions featured here: https://www.progettosnaps.net/MAME/
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.099 seconds with 19 queries.

anything
anything