EMULAB Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The new forum is online, hope you enjoy it!

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Dir2Dat question  (Read 5616 times)

AntoPISA

  • EMULAB Friend
  • Member
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 129
  • Operating System:
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Chrome 43.0.2357.93 Chrome 43.0.2357.93
    • View Profile
    • progetto-SNAPS.net
Dir2Dat question
« on: 11 June 2015, 06:46 »

Hello Roman,
a question: is it possible to use Dir2Dat pointing two folders at once?
Thanks.  ;)
Logged


Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 118
  • Offline Offline
  • Posts: 3324
  • Operating System:
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 8.0 Safari 8.0
    • View Profile
Re: Dir2Dat question
« Reply #1 on: 11 June 2015, 12:20 »

as far as I remember, no...just one folder plus its subfolders....
Logged

AntoPISA

  • EMULAB Friend
  • Member
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 129
  • Operating System:
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Chrome 43.0.2357.93 Chrome 43.0.2357.93
    • View Profile
    • progetto-SNAPS.net
Re: Dir2Dat question
« Reply #2 on: 11 June 2015, 22:46 »

as far as I remember, no...just one folder plus its subfolders....

Ok, thanks!
Logged

what2be

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 13
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Firefox 40.0 Firefox 40.0
    • View Profile
Re: Dir2Dat question
« Reply #3 on: 12 September 2015, 18:54 »

as far as I remember, no...just one folder plus its subfolders....

I thought  "Use Dir2D at Paths" option in Dir2Dat was for that?
« Last Edit: 12 September 2015, 18:56 by what2be »
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 118
  • Offline Offline
  • Posts: 3324
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 45.0.2454.85 Chrome 45.0.2454.85
    • View Profile
Re: Dir2Dat question
« Reply #4 on: 13 September 2015, 19:31 »

ehehe..what2be, you're absolutely right. You can specify multiple ones in settings...and tick that option to use them.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.156 seconds with 21 queries.