EMULAB Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The new forum is online, hope you enjoy it!

Pages: 1 [2] 3   Go Down

Author Topic: clrmamepro 4.03a issue  (Read 14682 times)

oxyandy

  • Member
  • *
  • Karma: 5
  • Offline Offline
  • Posts: 266
  • Operating System:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 10.0.2 Firefox 10.0.2
    • View Profile
    • .
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #20 on: 22 February 2012, 09:07 »

Dullaron
I know you keep your roms here
I:\MAME\roms
But I must ask, do you have CHDs in a different folder, on a different drive ?
Are any of these drives external ?
Please help see this bug report through
Logged

Dullaron

  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 59
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 10.0.2 Firefox 10.0.2
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #21 on: 22 February 2012, 20:45 »

I did try CHD on drive C and it did the same thing. I put all back on Drive I and then redone cmpro64.

Here the files.
Logged

Dullaron

  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 59
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 10.0.2 Firefox 10.0.2
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #22 on: 23 February 2012, 11:40 »

I forgot to tell you that I'm using mame64.exe.

If you want me test the mame.exe then let me know.
« Last Edit: 23 February 2012, 11:41 by Dullaron »
Logged

Dullaron

  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 59
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 10.0.2 Firefox 10.0.2
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #23 on: 24 February 2012, 09:24 »

Files that help describe the problem:
  C:\Users\Mitchell\AppData\Local\Temp\WERA038.tmp.WERInternalMetadata.xml
  C:\Users\Mitchell\AppData\Local\Temp\WERE303.tmp.appcompat.txt
  C:\Users\Mitchell\AppData\Local\Temp\WERE313.tmp.mdmp

Here is the report from my Windows 7 Home 64-bit.

I don't know this will help or not.
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 86
  • Offline Offline
  • Posts: 2765
  • Operating System:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.56 Chrome 17.0.963.56
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #24 on: 24 February 2012, 10:32 »

I will do further checking next week.
Logged

Dullaron

  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 59
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 10.0.2 Firefox 10.0.2
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #25 on: 27 February 2012, 22:49 »

OK on the MAME 0.145u3. It now crashes on the ROM's scanning this time around. I believe this have something to do with the MAME changes that is braking the cmpro64 scanning.

I will say hold off on the cmpro fix until the 0.146 released. This will drive you nuts trying to fix this issue if they keep on changing something.
« Last Edit: 27 February 2012, 22:51 by Dullaron »
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 86
  • Offline Offline
  • Posts: 2765
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.56 Chrome 17.0.963.56
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #26 on: 27 February 2012, 22:55 »

I can't repeat your issue and it seems that noone else can...

There is a known crash when cmpro adds rompaths for you for sysdefpaths...maybe you ran into that one..
you can try this build, it fixes *that* issue:
http://mamedev.emulab.it/clrmamepro/binaries/cmpro20120227.zip
Logged

Dullaron

  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 59
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 10.0.2 Firefox 10.0.2
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #27 on: 27 February 2012, 23:06 »

Same issue. Let me rebuild some of the ROM's to see the problem go away. What I do is rename the folder to back up and then make a new ROM's folder (roms).
« Last Edit: 27 February 2012, 23:07 by Dullaron »
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 86
  • Offline Offline
  • Posts: 2765
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.56 Chrome 17.0.963.56
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #28 on: 27 February 2012, 23:11 »

you should enable "ask before fixing" so it will prompt you the set before fixing it....and maybe *that* set causes the issue.
Logged

Dullaron

  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 59
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 10.0.2 Firefox 10.0.2
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #29 on: 27 February 2012, 23:20 »

OK now I see what is going on now. It seem that the stuff have to be drop into the window scanning mode in order it to stop crashing. I don't see this will help on the CHD's when those can't be drop into it. Same thing as for samples. The zips have to be rebuild so it know those are there. Other wise crashes. Sad part is have to be done on every new MAME released.

I did check the Ask before fixing. The issue still there.
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 86
  • Offline Offline
  • Posts: 2765
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.56 Chrome 17.0.963.56
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #30 on: 27 February 2012, 23:22 »

???

Can you explain again when it is crashing for you. When you drag'n drop files?
Again, this is used daily by a lot of people and noone reported an issue with it.
Tell me what you're doing and when and where it crashes.
Logged

Dullaron

  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 59
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 10.0.2 Firefox 10.0.2
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #31 on: 27 February 2012, 23:31 »

It crashing at the beginning of the scan this time. Not at CHD's names. On the ROM's names. It check the ROM's then the CHD's.

But if I drop the ROM's into the Scan Results | MAME window and then it will go away because the ROM's are re-zip.

It like cmpro doesn't even see the zips and CHD's fully until after drop into that window and rebuild. Now CHD's the only problem because it can't be done this way.
Logged

Dullaron

  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 59
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 10.0.2 Firefox 10.0.2
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #32 on: 27 February 2012, 23:33 »

Could it be the firewall?
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 86
  • Offline Offline
  • Posts: 2765
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.56 Chrome 17.0.963.56
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #33 on: 27 February 2012, 23:36 »

Of course other programs can interfear but it should not cause cmpro to crash.
The start of the scan is the set-unneeded scan....it checks all files in all rompaths and checks if the found name matches a setname...

...something weird happens at this point on your system...of course it could be a cmpro bug but as long as I can't repeat it, I can't find it (as mentioned, it works fine here).

You can try a clean install and only copy set by set to your romfolder....copy one set, scan, copy another, scan..and so on...or 10 or 100...
Logged

Dullaron

  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 59
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 10.0.2 Firefox 10.0.2
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #34 on: 27 February 2012, 23:45 »

Do you have some kind of debug tool or something that will help to show what is going on?
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 86
  • Offline Offline
  • Posts: 2765
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.56 Chrome 17.0.963.56
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #35 on: 27 February 2012, 23:49 »

as mentioned, the best way to get it fixed is a repeatable issue within a minium  environment. If that environment can then be compressed and uploaded somewhere, I can test it.
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 86
  • Offline Offline
  • Posts: 2765
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.56 Chrome 17.0.963.56
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #36 on: 27 February 2012, 23:59 »

since it's most likely the unneeded or name check which crashes for you, you can e.g. turn it off and run a scan without it...to see if it still crashes...
Logged

Dullaron

  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 59
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 10.0.2 Firefox 10.0.2
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #37 on: 28 February 2012, 00:09 »

What is e.g.? How I turn it off?
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 86
  • Offline Offline
  • Posts: 2765
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.56 Chrome 17.0.963.56
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #38 on: 28 February 2012, 00:19 »

exempli gratia
Logged

Dullaron

  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 59
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 10.0.2 Firefox 10.0.2
    • View Profile
Re: clrmamepro 4.03a issue
« Reply #39 on: 28 February 2012, 00:33 »

OK I rescan the rebuild ROM's with the other cmpro. This one is clean installed into it own folder. No freezes and crashes. But if I replace the ROM's with the non-rebuild then it will freezes and crashes. Pretty weird.
Logged
Pages: 1 [2] 3   Go Up
 

Page created in 0.13 seconds with 21 queries.

anything
anything