EMULAB Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The new forum is online, hope you enjoy it!

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Feature Request  (Read 6881 times)

yeahimdukenukem

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 20
  • Operating System:
  • Mac OS X 10.13 Mac OS X 10.13
  • Browser:
  • Firefox 60.0 Firefox 60.0
    • View Profile
Feature Request
« on: 07 June 2018, 08:13 »

Hi Roman.

First thanks for your awesome work.
I just would like to sugggest one little feature that would me a huge amount of time:
For every scanned dat file, I let Clrmamepro create a HAVE-list text file, just for the style of my collections and later searching purposes.
Would it be possible to add a checkbox or something to let Clrmamepro batch create those HAVE lists alongside the batch scanning?
That would be so great.

Many Thanks in advance.
Logged


Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 116
  • Offline Offline
  • Posts: 3305
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 67.0.3396.79 Chrome 67.0.3396.79
    • View Profile
Re: Feature Request
« Reply #1 on: 07 June 2018, 09:45 »

you mean a have list containing the setnames (which never is and was accurate)....or just a count?
Logged

yeahimdukenukem

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 20
  • Operating System:
  • Mac OS X 10.13 Mac OS X 10.13
  • Browser:
  • Firefox 60.0 Firefox 60.0
    • View Profile
Re: Feature Request
« Reply #2 on: 07 June 2018, 14:44 »

Yes, exactly that setname list, which can already be manually created.
I know, it's not accurate. I'm just using it as a human readable well looking content list for easy searching.
Is it much work to trigger the creation on batch scanning?
I just mean the same way as logs and fixdats can be created on batch scanning.
Sry for my bad english, I hope I could describe my wish :)
« Last Edit: 07 June 2018, 14:45 by yeahimdukenukem »
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 116
  • Offline Offline
  • Posts: 3305
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 67.0.3396.79 Chrome 67.0.3396.79
    • View Profile
Re: Feature Request
« Reply #3 on: 07 June 2018, 14:50 »

Well, the "have list" (as well as the "miss list") button actions are not as accurate as they should or could be, since they only do a quick archive/folder name lookup in all rompaths....So you even an empty file would list it as "have".....not talking about not existing sets (set only consists of nodumps or no files at all)...

Optionally triggering it for a batch run isn't a problem.....only had to add it.....question is if the output is good enough to use....and question is where to store it automatically...so maybe a folder has to be specified, too...

I put it on the request list.....but don't expect anything anytime soon....there are requests on the list which are decades old...and some are implemented directely....
Logged

yeahimdukenukem

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 20
  • Operating System:
  • Mac OS X 10.13 Mac OS X 10.13
  • Browser:
  • Firefox 60.0 Firefox 60.0
    • View Profile
Re: Feature Request
« Reply #4 on: 07 June 2018, 15:09 »

...question is if the output is good enough to use....and question is where to store it automatically...so maybe a folder has to be specified, too...
Well, for me it is really good, as I'm only using it on complete sets.
And you are right, sorry, someone would have to specify a path, I forgot that.
I put it on the request list.....but don't expect anything anytime soon....there are requests on the list which are decades old...and some are implemented directely....
I know, there are more important things to do, but I'm happy that you have it on your list now.
Thank you so much. Awesome guy, awesome tool =)
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 116
  • Offline Offline
  • Posts: 3305
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 67.0.3396.79 Chrome 67.0.3396.79
    • View Profile
Re: Feature Request
« Reply #5 on: 09 June 2018, 20:31 »

you might want to try the latest nightly ;-) ...there are save list options now in the batcher scanner section
Logged

yeahimdukenukem

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 20
  • Operating System:
  • Mac OS X 10.13 Mac OS X 10.13
  • Browser:
  • Firefox 60.0 Firefox 60.0
    • View Profile
Re: Feature Request
« Reply #6 on: 13 June 2018, 11:34 »

Awesome man  :D
Seems to work great.
Just a minor bug report:
If I select to only save the HAVE list, it also saves the MISS list.

Despite from that, thank you so very much, you are the best. =)
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 116
  • Offline Offline
  • Posts: 3305
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 67.0.3396.87 Chrome 67.0.3396.87
    • View Profile
Re: Feature Request
« Reply #7 on: 13 June 2018, 11:44 »

ok....will fix that....
Logged

yeahimdukenukem

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 20
  • Operating System:
  • Mac OS X 10.13 Mac OS X 10.13
  • Browser:
  • Firefox 60.0 Firefox 60.0
    • View Profile
Re: Feature Request
« Reply #8 on: 25 June 2018, 09:25 »

Using this feature is so great, I want to thank you again :)

And another minor bug, I just recognized, but doesn't bother me:
Changing the directory to save the lists is only possible via the "..."-Button. Typing into the EditBox is ignored.

Thanks again for this excellent tool, your work is much appreciated.
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 116
  • Offline Offline
  • Posts: 3305
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 67.0.3396.87 Chrome 67.0.3396.87
    • View Profile
Re: Feature Request
« Reply #9 on: 25 June 2018, 09:50 »

ok...I will also double check that.... thanks
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 116
  • Offline Offline
  • Posts: 3305
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 67.0.3396.87 Chrome 67.0.3396.87
    • View Profile
Re: Feature Request
« Reply #10 on: 25 June 2018, 19:24 »

both problems should be fixed in latest nightly now.....
Logged

yeahimdukenukem

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 20
  • Operating System:
  • Mac OS X 10.13 Mac OS X 10.13
  • Browser:
  • Firefox 60.0 Firefox 60.0
    • View Profile
Re: Feature Request
« Reply #11 on: 26 June 2018, 12:52 »

I can confirm, both are fixed.
Thank you so much, you are the best :-D
Logged

yeahimdukenukem

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 20
  • Operating System:
  • Mac OS X 10.13 Mac OS X 10.13
  • Browser:
  • Firefox 61.0 Firefox 61.0
    • View Profile
Re: Feature Request
« Reply #12 on: 08 August 2018, 14:49 »

Sadly I have just discovered another problem:
The batch creation of the HAVE list depends on the merge mode set in the profile itself (which is SPLIT by default) and ignores the setting of the batcher.
For example: Scanning a merged collection (without missings) with the batcher in MERGED mode results in missings in the HAVE list.
Have I explained this understandable? Sorry for my bad english :)

Many TIA and best regards,
Duke
« Last Edit: 08 August 2018, 14:51 by yeahimdukenukem »
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 116
  • Offline Offline
  • Posts: 3305
  • Operating System:
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 11.0 Safari 11.0
    • View Profile
Re: Feature Request
« Reply #13 on: 08 August 2018, 14:56 »

Thanks for reporting. I will check/fix it mid of August.
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 116
  • Offline Offline
  • Posts: 3305
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 68.0.3440.106 Chrome 68.0.3440.106
    • View Profile
Re: Feature Request
« Reply #14 on: 18 August 2018, 06:54 »

ok...back from holiday and I guess I already fixed your problem....so...stay tuned for an update in the next days....
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 116
  • Offline Offline
  • Posts: 3305
  • Operating System:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 68.0.3440.106 Chrome 68.0.3440.106
    • View Profile
Re: Feature Request
« Reply #15 on: 18 August 2018, 15:48 »

grab the latest nightly and retest please
Logged

yeahimdukenukem

  • Member
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 20
  • Operating System:
  • Mac OS X 10.13 Mac OS X 10.13
  • Browser:
  • Firefox 61.0 Firefox 61.0
    • View Profile
Re: Feature Request
« Reply #16 on: 20 August 2018, 06:30 »

Ok, this seems to work just fine now.

Thank you so much :)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.203 seconds with 20 queries.

anything