EMULAB Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The new forum is online, hope you enjoy it!

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Runtime error during scanning?? Need help  (Read 1418 times)

Thenoob

  • Guest
Runtime error during scanning?? Need help
« on: 22 August 2014, 16:27 »

Hey everybody

Windows 64 but, latest clr build using 0.154 rom set... Scanning goes great until I hit this every time:


"Runtime error! This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way"

What is the work around here? I've searched on here, seen a few remarks but no actual resolve?

Thanks in advance
Logged


Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 88
  • Offline Offline
  • Posts: 2803
  • Operating System:
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 7.0 Safari 7.0
    • View Profile
Re: Runtime error during scanning?? Need help
« Reply #1 on: 22 August 2014, 17:19 »

well. sounds ugly. try to minimize the scenario as much as possible e.g by scanning reduced rompaths. it the size is small enough you might be able to pack everthing up and upload jt somewhere so I can check it.

so maybe it alwys fails on one special set/archive file. your settings would be interesting too.
cmpro.ini file and .cmp file of the used profile


maybe oxyandy can help you since he got experience :-)


and does it also happen with an earlier version of cmpro?
« Last Edit: 22 August 2014, 17:21 by Roman »
Logged

oxyandy

  • Member
  • *
  • Karma: 5
  • Offline Offline
  • Posts: 266
  • Operating System:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 29.0 Firefox 29.0
    • View Profile
    • .
Re: Runtime error during scanning?? Need help
« Reply #2 on: 23 August 2014, 01:49 »

@Thenoob
Hi,
CMP 64 4.015 'official' just released version ?
If yes, is this a 'fresh folder of CMP' or you have updated EXE into an older folder ?
What format are your ROMs Split/Merged & Zip/7z ?
Can you provide a/any screen-shot/s ?
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 88
  • Offline Offline
  • Posts: 2803
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 37.0.2062.94 Chrome 37.0.2062.94
    • View Profile
Re: Runtime error during scanning?? Need help
« Reply #3 on: 27 August 2014, 09:30 »

so, no news on this I guess?
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.097 seconds with 21 queries.

anything