EMULAB Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The new forum is online, hope you enjoy it!

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: EXE Renaming for fixing case  (Read 6518 times)

Starshadow

  • Member
  • *
  • Karma: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 42
  • Operating System:
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Firefox 17.0 Firefox 17.0
    • View Profile
EXE Renaming for fixing case
« on: 04 August 2013, 10:26 »

It seems that EXE renaming is not utilized for fixing case. Can it be? Thanks.
Logged


Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 118
  • Offline Offline
  • Posts: 3329
  • Operating System:
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 6.0 Safari 6.0
    • View Profile
Re: EXE Renaming for fixing case
« Reply #1 on: 04 August 2013, 10:58 »

actually it should but I can doublecheck that in the next 2 days
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 118
  • Offline Offline
  • Posts: 3329
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 28.0.1500.95 Chrome 28.0.1500.95
    • View Profile
Re: EXE Renaming for fixing case
« Reply #2 on: 05 August 2013, 17:33 »

you're right...it does it via remove/add and not via rename :)
should be a rather easy change for a future version

http://mamedev.emulab.it/clrmamepro/binaries/cmp20130805.rar
« Last Edit: 05 August 2013, 19:01 by Roman »
Logged

Starshadow

  • Member
  • *
  • Karma: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 42
  • Operating System:
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Firefox 17.0 Firefox 17.0
    • View Profile
Re: EXE Renaming for fixing case
« Reply #3 on: 06 August 2013, 11:24 »

Thanks. It's using the exe now, but why are you doing the _cmpren step? Both 7z and WinRAR seem to be able to change case from command line in a single step in my testing.
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 118
  • Offline Offline
  • Posts: 3329
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 28.0.1500.95 Chrome 28.0.1500.95
    • View Profile
Re: EXE Renaming for fixing case
« Reply #4 on: 06 August 2013, 12:46 »

You little spy :)

well, I quickly linked it to the rename operation which does a circular rename check (and if it finds a circular rename it does this in-between rename first....) and in case of case fix it's actually a circular rename for it :O)
That'll be disabled soon...
« Last Edit: 06 August 2013, 13:25 by Roman »
Logged

Starshadow

  • Member
  • *
  • Karma: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 42
  • Operating System:
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Firefox 17.0 Firefox 17.0
    • View Profile
Re: EXE Renaming for fixing case
« Reply #5 on: 06 August 2013, 20:23 »

Ah, fair enough. Thanks for the fix.
Logged

Roman

  • Global Moderator
  • Member
  • ***
  • Karma: 118
  • Offline Offline
  • Posts: 3329
  • Operating System:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 28.0.1500.95 Chrome 28.0.1500.95
    • View Profile
Logged

Starshadow

  • Member
  • *
  • Karma: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 42
  • Operating System:
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Firefox 17.0 Firefox 17.0
    • View Profile
Re: EXE Renaming for fixing case
« Reply #7 on: 11 August 2013, 15:05 »

Fix case is very quick now. Thanks!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.431 seconds with 22 queries.