EMULAB Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The new forum is online, hope you enjoy it!

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - 0815_argh

Pages: [1]
1
clrmame Discussion / Re: Error with sysdefault paths
« on: 05 February 2017, 12:29 »
Works for me now, too. Strange. Thanks again!

2
clrmame Discussion / Re: Error with sysdefault paths
« on: 04 February 2017, 23:59 »
Thanks a lot, I didn't see that. The download link doesn't work tho :)

3
clrmame Discussion / Re: Error with sysdefault paths
« on: 01 February 2017, 21:21 »
Here is the link to the .cmp-file:

http://www.file-upload.net/download-12283061/mameui64-0.182.cmp.html


I set every rompath I wasnt sure about to my main MAME roms directory. Paths with [SOFT] are unique tho (except for one, which points to MAME\roms but is unchecked).

4
clrmame Discussion / Error with sysdefault paths
« on: 01 February 2017, 07:55 »
Hi,

I'm trying to set up a softwarelist scan in Mame 0.182. I set all the sysdefault paths (unchecked everything BIOS and mechanical as I'm unsure which paths go where) but the [SOFT]-Paths are set correctly. Clrmamepro gives me the following error:



I can't find any [SOFT]-path which isn't unique. How can I check which path(s) is/are affected? Thanks!

Pages: [1]

Page created in 0.097 seconds with 22 queries.